Tijdens de persconferentie van 21 april hebben we gehoord dat kinderen in de basisschoolleeftijd weer deels naar school mogen. Zij mogen ook weer in teamverband gaan trainen. Ook jongeren in de middelbareschooltijd krijgen meer ruimte om buiten te sporten. Het zal echter nog wel even duren voordat alles weer bij het oude is.

In de tijd waarin we op dit moment leven hebben ouders behoefte aan extra informatie over wat er in hun kind om kan gaan en hoe je met je mede-ouder beter kan gaan samenwerken. Villa Pinedo stelt de online training ‘Aan alle gescheiden ouders’ kosteloos beschikbaar zodat elke gescheiden ouder in Nederland zich voor deze training kan inschrijven.

Wat biedt deze training aan jou?

Het is bekend dat het een grote uitdaging kan zijn om je ex-partner te blijven zien als mede-ouder van jullie kinderen. Dat terwijl er nu veel van iedereen wordt gevraagd en er veel uitdagingen zijn in deze periode. Marsha Pinedo, kindertherapeut en oprichter van Villa Pinedo, interviewde 14 kinderen over de scheiding van hun ouders. Van deze interviews, plus video’s met adviezen van Marsha, het e-book ‘Aan alle gescheiden ouders’ en een werkboek heeft Villa Pinedo de online traininggemaakt. Met behulp van deze training, krijgen ouders tools aangereikt om ervoor te zorgen dat hun kind zo min mogelijk last heeft van de scheiding. Deze training is ook geschikt voor ouders die al een tijd gescheiden zijn.

Voor meer informatie: villapinedo.nl en training.villapinedo.nl