Routebeschrijving

Vanuit de richting Utrecht / Den Haag / Schiphol (A9)
Neem op de A9 afslag Haarlem (A200) richting Haarlem. Houd bij de t-splitsing tegenover de Amsterdams Poort rechts aan, sorteer direct links voor en sla linksaf (Papentorenvest). Over de brug rechtsaf op Koudenhoorn de weg volgen. Neem de Parklaan (linksaf) en volg de weg. Aan het einde van de Parklaan slaat u linksaf (Kenaupark) naar Kinderhuisvest. Over de brug links vindt u ons kantoor.

Vanuit de richting Alkmaar, via de A9/A208 richting Haarlem
De A208 gaat over in de N208. U neemt de afslag bij het NOVA-college richting het Centrum (Zijlweg). Aan het einde van de Zijlweg gaat u rechtsaf en slaat daarna direct linksaf richting het centrum. Op de brug slaat u weer linksaf naar het Zijlvest dat overgaat in het Kinderhuisvest. De vierde weg aan uw rechterhand – voor de brug – is de Nieuwe Gracht.

Parkeergelegenheid
Er is beperkte parkeergelegenheid aanwezig aan de achterzijde van ons pand. U dient daartoe komende vanuit Alkmaar rechtsaf de steeg in te rijden voor de Nieuwe Gracht. Aan het einde van de steeg bevindt zich een parkeerplaats. U kunt gebruik maken van het parkeervak nummer 4.

Vanuit de richting Utrecht/Den Haag/Schiphol (A9) neemt u de steeg links na de afslag Nieuwe Gracht.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer
Vanaf het NS-station Haarlem is het ongeveer 5 minuten lopen naar ons kantoor. U verlaat het station aan de voorzijde (busstation). U neemt de straat aan de rechterzijde richting het centrum (Kruisweg). Na de eerste brug gaat u rechtsaf de Nieuwe Gracht op en loopt u door tot het einde, daar vindt u ons kantoor.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van de naast de parkeerplaats geparkeerde fietsen.